Dakwerken Van de Kerkhof CIS

Dakgoten Van de Kerkhof Cis, Dakwerken, Dak herstellen, Dak isoleren, Dakgoot plaatsen, Nieuw dak leggen, Gevelbekleding, Dak ontmossen & Roofing

Contact Bel ons
Gevonden: vakman zonder hoogtevrees

Dakwerken, Turnhout belt naar Dakgoten Van de Kerkhof CIS!

Dakwerken turnhout

Dakwerken in Turnhout, daarvoor moet u bij Dakgoten Van de Kerkhof CIS zijn. We plaatsen nieuwe daken, plaatsen of vervangen dakgoten en dakoversteken en ook om uw dak te isoleren kan u ons inschakelen. Of heeft u een dringende herstelling aan het dak uit te voeren of moeten de dakgoten dringend worden uitgekuist? Voor alle werken op of aan uw dak in de omgeving van Turnhout kan u onze ervaring inschakelen.

Bij Dakgoten Van de Kerkhof CIS werken we met allerlei materialen voor dakbekleding zoals pannen of leien voor schuine en hellende daken en met asfalt voor platte daken. Wij plaatsen ook nieuwe platte daken en bedekken deze met PVC of roofing. Ook voor dakgoten en dakoversteken heeft u een uitgebreide keuze aan materialen die wij naadloos voor u kunnen plaatsen.

Dakwerken in Turnhout aan ons uitbesteden, heeft als voordeel dat u slechts 1 vakman hoeft te contacteren voor alle werken aan uw dak. Van plaatsing, vervanging en depannages tot zelfs het uitkuisen van de dakgoten. U hoeft zelf het dak niet meer op te kruipen en u bent zeker dat de dakwerken vakkundig zijn uitgevoerd.

In de omgeving van Turnhout zijn we trouwens altijd snel ter plaatse. Heeft het zwaar gestormd en heeft u dringend een dakwerker nodig om pannen te verleggen en lekken te dichten, dan kan u ons telefonisch altijd bereiken voor een dringende herstelling aan het dak.

Voor vervangingen van bestaande structuren of voor een nieuw dak komen we trouwens altijd eerst ter plaatse voor een vrijblijvende kennismaking, een correcte opmeting en een duidelijke offerte. Aarzel dus niet en contacteer Dakgoten Van de Kerkhof CIS voor al uw dakwerken in Turnhout.