Dakwerken Van de Kerkhof CIS

Dakgoten Van de Kerkhof Cis, Dakwerken, Dak herstellen, Dak isoleren, Dakgoot plaatsen, Nieuw dak leggen, Gevelbekleding, Dak ontmossen & Roofing

Contact Bel ons
Snelle herstelservice = snel weer gerust slapen.

Laat Dakgoten Van de Kerkhof CIS uw dak herstellen. Turnhout en omgeving zijn snel weer zeker van een goede nachtrust.

Dak herstellen turnhout

Neem geen onnodige risico’s en laat uw dak herstellen door een professioneel dakwerker als Dakgoten Van de Kerkhof CIS in Turnhout. Of kruipt u écht liever zelf de ladder op?

Alleen door dakherstellingen uit te besteden aan een vakman bent u zeker dat de dakwerken veilig uitgevoerd worden én dat de herstelling duurzaam is en een blijvend resultaat zal kennen. Bij Dakgoten Van de Kerkhof CIS nemen we alle voorzorgsmaatregelen om veilig op daken te werken en zo kunnen we ons volledig concentreren op de uit te voeren herstellingen om een blijvende herstelling en betrouwbaar vakwerk te leveren.

Dankzij onze ervaring en puur vakmanschap kunnen we elk dak herstellen in Turnhout en omgeving. Liggen er enkele pannen los na een zware storm, lekt er regenwater tegen uw gevel omdat de dakgoot stuk is of is zijn de naden van uw schouw niet meer waterdicht? Geen probleem want bij Dakgoten Van de Kerkhof CIS zijn we in de wijde omgeving van Turnhout snel ter plaatse om alle nodige reparaties uit te voeren aan de dakbekleding, de schouw of aan de dakgoten en dakoversteken.

Tijdig een dak herstellen kan u trouwens veel tijd, zorgen en kosten besparen. Zeker waterlekken kunnen aanzienlijke schade aan uw huis toebrengen. Enkele pannen of leien terug op hun plaats leggen of de schouw bekleden met lood om de waterdichtheid te garanderen, zijn dakherstelwerken die we snel kunnen uitvoeren om uw goede nachtrust niet in het gedrang te brengen.

Stel het dak herstellen niet onnodig uit en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte want we zijn snel ter plaatse om u een supersnelle herstelservice te bieden. Voor dringende dakherstellingen zijn we altijd bereikbaar en kan u ons het makkelijkst telefonisch bereiken op 0478 83 97 07.